Nuttige links

Handige links omtrent energiebesparingen

EPCerta enkele nuttige links

Premies

Wanneer u renoveert en investeert in ecologische oplossingen, kan u premies ontvangen. Via deze link kan u zoeken naar de juiste premie:

Zonnepanelen op jouw dak?

Heb je nog geen zonnepanelen of zonneboiler, en wens je na te zien of je dak geschikt is voor panelen? Dat kan via deze site:

Alles over het EPC

Wens je nog meer informatie wat betreft het energieprestatie certificaat, de inhoud, soorten, werkwijze etc? Klik dan even op onderstaande link:

Warmtepomp - Condensatieketel

De verwarmingsinstallatie maakt een groot verschil zowel op ecologisch als economisch vlak. Vervang daarom je oude ketel door een condensatieketel of een warmtepomp. Deze 2 partners kunnen jou de perfecte oplossing aanbieden!

OVED

OVED is de beroepsvereniging voor energiedeskundigen, die zich wil focussen op de verdere professionalisering van het beroep en op de toekomst van het gehele energiedossier.

OVED energiedeskundigen

Woningpas

De woningpas van de Vlaamse overheid informeert u over uw woning. Dankzij een samenwerking van het Vlaams Energieagentschap, het Departement Omgeving, Wonen-Vlaanderen en de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij (OVAM) wordt er op 1 centraal punt alle relevante informatie over uw woning gebundeld. Ook uw EPC wordt hierin opgenomen.